over ELVIN...

Elvin Marteijn (1976)Elvin als therapeut...

Mensen die bij mij voor therapie komen, zullen merken dat respect, integriteit en sociale veiligheid hoog in het vaandel staan. Ik zet mij voor 100% in om van de therapie een succes te maken. Mijn therapeutische stijl kenmerkt zich door empathie, oprechtheid en eigenheid. Ik kan mezelf omschrijven als: gedreven, bescheiden, eerlijk en enigszins eigenwijs.

 

Vanaf het begin van mijn loopbaan (2008) heb ik mij als therapeut/behandelend hulpverlener in de GGZ doorlopend verdiept in de psychologie en in de psychotherapie. Mijn professionele en persoonlijke ontwikkelingen binnen de genoemde domeinen ervaar ik als een verrijkend proces dat, mijns inziens, oneindig is. Ik besteed veel aandacht aan mijn professionele ontwikkeling door het volgen van opleidingen, cursussen en bijscholingen, en door deelname aan intervisie- en supervisie bijeenkomsten. Na afronding van de opleiding integratieve psychotherapie A.I.H.P. zet ik mij als supervisor in voor de toekomstige collega's die studeren aan de A.I.H.P. 

 

Tijdens mijn loopbaan heb ik met uiteenlopende doelgroepen in de Specialistische GGZ, in de Basis GGZ en in de Huisartsenzorg mogen werken. Diagnose- en indicatiestelling en gesprekstherapie horen tot op de dag van vandaag tot mijn dagelijkse werk. In nevenfunctie ben ik freelance docent aan de Hogeschool Breederode voor de opleiding POH-GGZ. Een andere uitdaging die op mijn pad is gekomen, is om als mede-auteur mee te werken aan de uitgaven van het 'Handboek KOP-model, kortdurende psychologische interventies voor de basis-ggz' (Rijnders & Heene, 2010, 2015, 2021).

 

Als ECP-therapeut ben ik het bezit het certificaat ECP (European Certificate of Psychotherapy), uitgegeven door de EAP (European Association for Psychotherapy).

 

Op LinkedIn vind je meer informatie over werk en opleiding.

 

Elvin als mens...

Uit persoonlijke ervaring weet ik dat het leven zowel hoogtepunten als moeilijke perioden met zich meebrengt. Ik heb ondervonden dat het overwinnen van moeilijkheden leidt tot een persoonlijke groei. Mijn ervaring vormt de kern waaruit mijn passie voor mijn vak geboren is. Ik wil mensen graag bijstaan in hun persoonlijke groeiproces; dat doe ik als therapeut én vanuit mijn menszijn.

 

Ik heb 3 prachtige kinderen. In mijn vrije tijd ontmoet ik graag vrienden en familie, ga ik er graag op uit, lees ik een goed boek of houd ik mij met muziek bezig. Ik probeer vooral te genieten en meestal lukt dat:-)